Vitiligo

Odpisujem všetkým ktorý ešte nevzdávajú boj z vitiligom že je spôsob ktorým sa dá odstrániť a to elektropunktúrou!!!
tento spôsob terapie nie je velmi rozšírený a veľa lekárov nemá o nom znalosť.ak máte záujem poradím všetkým napíste mi na moj E-mail zaneta

valeery ale ako získam tvoj ranajší moč…?

ahoj už som ti poslala mail

ahoj. Najprv si sprav čaj , natri si tým postihnuté miesta a potom vlastným raňajším močom. Každe ráno to treba robiť…sama uvidíš pokroky…

Ahoj, môj moč k tomu nepotrebuješ, ale vlastným močom si to natieraj každé ráno.

prosim vas chcem sa vas spytať či to môže byť vitiligo. v okoli člankov prstov to mam tmavšie niež pred nimi a to o dosť. takťiež hánky mám tmave a v okoli to je bledšie nos mam o nejaky odtieň tmavši ale našťastie sa to neda tak vidieť

podla opisu si myslim ze o vitiligo nejde. To su skor take nepravidelne ohnanicene flaky vacsich rozmerov. Co sa tyka toho co pisete ze hanky mate tmave a v okoli je to bledsie. Ak sa opalujete ci uz intenzivne alebo len beznym pobytom na slnku a farba koze sa Vam na popisanych miestach opali na 100% nejde o vitiligo.

Dobry den,

som z BA, rada by som sa s vami stretla, mam vitiligo 2 roky, zacalo to po prvom tehotenstve, viem, ze je to “len” esteticka choroba, takze sa snazim nebyt v strese, aj ked sa to uplne neda, pretoze to mam kazdy den na ociach. Velmi rada sa s vami stretnem, moj mobil 0908832667

Ja som postrek vyskúšala, bolo to super, ale vydržalo mi to len 2-3 dni.

Dobrý deň, mám vitiligo už 20. rokov pred časom sa to objavilo aj u môjho syna. Skúšali sme už aj nejakú liečbu, ale zatiaľ to nezabralo. Pochádzam z Popradu, ale to nieje problém ak by sme sa dohodli nejakom termíne tak by som sa s Vami rád stretol. Ján Chlopík

Ahoj, no ja ti len chcem napisat ze problem z mandlami pozorujem i u seba, tak ked budes po operacii mohla by si sem na forum dat vediet co a ako, velmi pekne dakujem…

jasne, u mna je to to iste, najhorsie v lete, ale ty to mas uz od dedstva, no ja od nejakych 16-17 rokov, cize som si tazsie zvykal, ale uz som celkom v pohode, no ak by sa to dalo odstranit hned to beriem :smiley:

zdravim, znovu som dlho patral internetom az som sa dostal od vitiliga po problemy s mandlami až k streptococcus pyogenes- streptokok, ktory sa moze nachadzat v mandliach a sposobuje hnis, čapy, afty ako to bolo rozne nazvane…ak ma niekto skusenost s tymito priznakmi, mohol by nam sem dat vediet…

mohli by ste mi to este raz preposlat /asi bez mekcenov a dlznov/na adresu saxana67@aim.com? dakujem

Odporučam, roztok Melagenina, postihnute miesta sa natieraju tymto roztokom.

prosim pomozte mi, objavili sa mi blede fliacky na rukach, presnejsie ba ramenach…Neviem, ci ide o vitiligo, ale prosim, popiste mi ake ste mali priznaky vy. Kozna doktorka mi nic konkretne nepovedala.

Ahoj môžeš mi poradiť, kde si som si tento roztok kúpila? Dá sa aj na Slovensku? Ďakujem

Dobrý večer, veľmi zaujímavý článok/vitiligo/ ale to neviem prečítať. Možte mi to tiež poslať na mail
brezinova.alena@gmail.com
krásne moc ďakujem
ALena

…vitiligo nema vôbec nic spolocne s touto dobou,ja nim trpim od mala približne 30 rokov a za tie roky som vyskušala všetko možné,bola som aj u veľmi uznavaného dermatológa v budapešti ale nič mi nepomohlo.Stálo ma to len kopu peňazí…treba sa s tým zmieriť a naučiť žiť…vonkajšia krása nie je všetko,nikto nie je dokonalý…

ahoj andrejka mam 43 objavilo sa mi vitiligo na rukach a hlavne na tvari čo nie je prijemne ale všetkym chcem dodať sebavedomie že to nič nieje take hrozne je to otázka vnutorneho prostredia psychyckeho vyrovnania.ja chcem vediet ako si pochodila v tomese.ja som vyskušal aj krém na tvár advantan a po 2 týždnoch sa mi objavili male hnede skrvny.ja som presvedčený že to vznika nahlym zvýšením stresu so zlou živtospravou,to je smrtelná kombinácia´´