Vitiligo

Ahoj Lubomir, poradim ti Mudr. Zelenkovu zo Svidnika-zariadenie sa vola DOST. Ja som to skusila, mne to nepomohlo, lebo ja mam vitiligo velmi dlho. Ale poznam ludi, ktorym to pomohlo. Drzim prsty :slight_smile:

Ahoj, ja by som sa chcela opýtať koľko ťa to tam vyšlo lebo som čítala že by to mala preplácať poisťovňa. A prosím ťa ako dlho si sa tam liečila?.. Mám tiež vitiligo asi 3 roky nemám to zatiaľ veľmi rozšírené (tvár, lakte, nohy, chrbát) a chcela by som vyskúšať tú needhleteraphy čo robia len vo Svidníku. Ďakujem za tvoju odpoveď.

Ahoj a odkial si? pocula si uz aj o liecbe Tomesa v Kosiciach?

Ahoj som z juhu stredného Slovenska konkrétne okres Poltár a nepočula som o tom vôbec zatiaľ

Ahoj Helenka, ja mam vitiligo vyse 25 rokov, do Svidnika som chodila vyse pol roka. Niektorym ludom to fakt pomohlo, inym nie. Jedna sa o jemne opichy na miestach, kde mas flaky, za to sa neplati. Plati sa len za kabinku-kupis si pernamentku, nie je to vela, ale kedze niesi zo Svidnika treba ratat aj cestovne. Ja rozmyslam o Kosiciach-Tomesa-pozri si na nete. Prajem Ti vela pigmentu, daj vediet ako, drzim prsty :slight_smile:

Ahoj Mirka, mohla by si mi napisat o ake bylinky a tabletky sa jedna, dakujem za odpoved :slight_smile:

Prosim ta ket mas fb ta napismi erik fedak

Prosim na pistemi na fb erik fedak

Ja som niekde čítala, že sa tam dá aj ubytovať no neviem či je to pravda. Ale treba aj odporučenie od kožného lekára že? Pozriem si aj to. No a momentalne si hladam dobru kožnú lekárku ktorá by mi to pomohla vybaviť snáď sa to podarí. ÁÁ ďakujem :slight_smile:

Ahoj, ano da sa tam ubytovat, ale na tie opichy treba chodit najprv 3 krat do tyzdna a potom 2 krat do tyzdna. Pozri si stranku-DOST-primarka Zelenkova, tam je aj tel. cislo-opytaj sa, ci treba papierik od obvodnej, alebo koznej, prajem vela uspechov :slight_smile:

Dobry den stefan mozete mi povedat ako sa vola ten preparat? dakujem

Dobrý večer, pozdravujem všetkých, patrim medzi tych čo majú vitiligo, dostala som to v 18rokov, v bulharsku, a je to strašne… píšem lebo viem že nádej nie je žiadna, a to som pochodila, USA, CA, atd… nama to význam… pozdravujem Emka…

Zdravim vas mirka ja by som sa vasvchcela opitat ze kolko stoji taka liecba ktoru ste absolvovali a ze ako dlho to trva?

Pokiaľ ide o Vitiligo, liek naozaj neexistuje : ( Pritom vraj treba zmeniť len nejakú látku v strave - no niekto nevie presne aku. Pokiaľ ide o maskovanie, mne sa najviac osvedcila pena od Fake Babe. Slušne prekryje moje škvrny a čo je hlavné, nefarbi oblecenie.

Ja to mam tiez uz asi 4 roky a az teraz som zacal so samoliecbou ktora zabera a dufam ze zaberie celkovo.

Poradim

Skus si kupit lampu UVB 311.

Ahoj, ja by som bola vdacna rada za Tvoje rady :slight_smile:

Ahoj tak pouzivam UVB lampu 311 ale original lebo su aj fejky a popri tom jem betakaroten a selezin ACE. A na lavom oku sa mi zacali tvorit male flaciky pigmentu ktore sa zvacsuju a spajaju, dufam ze to bude pokracovat dalej. mozem ti poslat aj fotku

Pozri si toto video presne takto to funguje. Ale nie na kazdeho ze na daakych 70%