Vitiligo

Ahoj. Krém vypisuje kožná lekárka a na mesiac to stojí 100.- Sk. Natieram asi tak 20 ložísk väčšieho a menšieho rozsahu. Môže byť, že sa to niekedy v budúcnosti znova zjaví, ale predsa som veľmi veľmi šťastná, že sa to lieči. A okrem toho nikto nevie čo ho čaká v budúcnosti. Takže vitiligári do toho.

ahoj ja mam iba 14 a mamina mi kupila taky krem alebo nico take vola sa to ze mela-d…kazde rano si to budes natierat malou vrstvou stoji to 891Sk

Matthew
Uvedený liek, som odskúšala, vitiligo mám od 5 roku života, vôbec mi to nepomohlo, jediné 2lieky, ktoré mi zabrali, tak to bol VITIX a Meladinin, s Meladininom, to bolo trošku bolestivejšie, ale účinok bol perfektný, to sa natiera a následne opaluje horským slnkom, dľa návodu, následne sa vytvoria menšie pľuzgiere, treba s tým byť veľmi opatrný. VITIX sa natiera 2x denne, je do dlhodobejšia liečba, ale takisto zaberá aj keď v menšom a pomalšom rozsahu.

ahooj! mám 18 rokov a problémy z touto chorobou mám približne 2 roky :frowning: menšie flaky sa mi objavili na noháh,rukách,bruchu…no čo je najhoršie fľaky mám tež okolo úst…a to mi naozaaj vadí! skúšala som krémy - nič…napokon mi dermatologička predpísala VITIX - ako inak,nepomohlo…:frowning: chcela by som však vyskúšať metódu toho ožarovania,či čo to vlastne je…má s tým niekdo z vás už skúsenosti?? ak áno,dajte prosím vedieť…DAKUJEEEM a inak je faajn vedieť,že v tomto niesom sama :slight_smile:

ahoj na to ti nepomoze nic ja som chodila na to ozarovanie a vobec to nepomahalo,na to liek neni…

Zdravim Andrej…Mohol by som ta tiez poprosit o nejaky kontakt na tu doktorku zo Svidnika? Mam uz 30 a velmi rozsirene vitiligo, zacalo to asi pred 17-18 rokmi aj som s tym uz zmiereny od zaciatku, ale teraz ked uz su vselijake postupy, tak by som aj skusil…dakujem

ahoj ja som bola s tym u psychotronika (ako vela ludi tomu neveri)a on mi predpisal rozne bylinky a kvapky (cena cca 3000)a pouzivala som VITIX a chodila na ozarovania a trosku to pomohlo.ale mala som aj upravenu stravu…a potom som sa na to vykaslala.skus…uvidis

Adresa pre všetkých:
Dr. Zelenková Hana Svidník

Kliknite si na stránku www.zzz.sk, tam nájdete všetky potrebné informácie
S pozdravom Hena

Peter tieto hluposti si nehcaj pre seba.

OK

Okolo oci ma farbu bielu v zime, lebo slnko svieti malo, ruzovu na jar lebo slknko zacina pripekat a fialovu hlavne v lete.

Jednoducha zavsilost. Pri vitiligu stracas pigment koza bez tohto farbiva je nechranena a od stupna oziarenia meni farbu z bielej na fialovu az cervenu.

ahoj ja to mam tiež a používam na to vitix mastičku aspoń sa to nerozširuje a trochu mizne.Stoji okolo 1200 sk.Ja to mam zo stitnej zlazy.drzim palce…

ahoj, jednoznacne to skus, mne sa na niektorych mietach vracia pigment, teda su to to take bodky, ale aspon nieco:)je to na dlhodobejsiu liecbu:) papa drz sa

Ahojte ludkovia, co ste taky z toho nestastny, ja to mam na rukach, nohach, na penise a ni si s tym nerobim, hlavne sa nato nesustredim, cim viac sa nato budes kukat, tym sa ti bude tvoj psychycky stav zhorsovat, ked bude liek, bude fajn, ale radsej mat vitiligo, ako umierat a nemat sancu na zivot, cize, " lepsie vrabec v hrsti, ako holub na streche!, hore hlavu, zivot ide dalej, potrebujete viac dobreho zivotneho pocitu, tak sa drzte a majte pekny cas, Vas kamos Jozef

mne sa zacali objavovat flaky asi pred pol rokom ale nebrala som to vazne lebo to maa moja babka najzlatsia na svete/zial uz tu nieje/takze je to zrejme dedicne.Mam to na rukach v podpazusi maly fliacik na predkoleni a na intimnych miestach.Neriesim to lebo chlapa uz mam 22rokov jemu to nevadi ale aj tak ma vzal v Irsku k cinskemu lekarovi a ten mi dal tablety ktore uzivam 2kret denne a odporucil mi akupunkturu ale tiez si myslim ze psychika moze za vsetko silou vole sa da vela zmenit a vyriesit.Treba len verit lebo clovek je uzasny a dokaze velmi vela.takze nahodit usmev cislo 3 a ideme nato.VELA STASTIA PAPAPAPA

Vrati sa k mojmu prispevku,tak teda trosku sa zaujimam aj o alternativne liecitelstvo a homeopatiu a myslim si ze vonkajsie prejavy na kozi su nasim vnutornym zrkadlom,takze ocistit vnutro zmenit zivotospravu a hlavne myslenie,lebo sme taki ake je nase myslenie.Velmi dobra kniha na Cesta k vnutornej sile a Liecenie s anjelmi.Skuste obohati to vas zivot,lebo vsetko je v stave neustaleho pohybu a meni sa.Pozdravujem vsetkych.

Zdravim, osobne s VITILIGOM nemam skusenosti, ale trpia tym dvaja clenovia mojej rodiny, kedze ja sama mam mnohe zdravotne problemy, navstevovala som rozne skolenia a poznam osobne ludi, ktorym sa podarilo VITILIGO uplne zastavit, ak mate zaujem, kontaktujte ma a mozem Vam napisat viac. S pozdravom Jana

homeopatia nikomu nepomohla!

sila vole ti pomoze jedine po psychickej stranke, ze si budes vsugerovat ako sa cistis zvnutra a podobne veci ale priamo chorobu ti to nikdy nevylieci!

Jednoznacne je v sucasnosti najlepsia volba fototerapia - UVB ziarenie o vlnovej dlzke 311 nm. Vhodna je sucasna kombinacia s Vitixom. V zahranici sa pouziva aj excimerovy laser.

ahojte, ja by som sa chcela spýtať či niekto nepoznáte nejakú dobrú lekárku/lekára v BA ktorá sa zaoberá liečbou Vitiliga? dakujem

a to vieš odkiaľ??? ty si jasnovidná?