Ahoj Erika mna operovali 30. 05. 2014, tak isto mi vybrali maternicu a vajíčkovody a tiež mám bolesti pod bruškom hlavne pri močení. Dnes som bola u svojho gynekologa a poslali mi moč vyšetriť či tam nebudú niejaké baktérie, v piatok budú výsledky tak uvidím. Ked tam budú tak ma pošle na urologiu. No kúpele mi nenavrhol.
Drzim palce vsetkym zenam, ktore cakaju na operaciu a modlim sa za ne. Vzdy je nadej a treba verit, ze sa vsetko dobre skonci. Vela zenam operacia a nasledne liecenie pomohlo, moja priatelka bojovala vyse roka a teraz sa vratila do prace. Pozitivne nastavenie mysle je viac ako polovica uspechu. A treba sa spolahnut na lekarov a zaroven modlit sa za ich “dobry den”.
Musim s tebou suhlasit mne ked lekar oznamil ze mam rakovinu tak prvu noc som preplakala a oitom som to brala tak ze vsetko zle pojde von a bude dobre chvalabohu je to za mnou a teraz nato nemyslim ale zijem dalej aj ked bez maternice… mam 39 rokov a moje velke deti a manzel ma neskutocne podporovali aby som to prekonala… strasne je dolezita psychika a neoodat sa chorobe…
Neboj Marcela bude dobre mne praskla cuevja po dvoch tyzdnoch takze som mala bolesti ale pi dobrati antibiotik to bolo kezdym dnom lepsie lekar mi uz po dvoch mesiacoch od operacie navrhol liecbu mam schvalene uz Lucky len cakam na termin nastupu, , ,
Neboj Marcela bude dobre mne praskla cuevja po dvoch tyzdnoch takze som mala bolesti ale pi dobrati antibiotik to bolo kezdym dnom lepsie lekar mi uz po dvoch mesiacoch od operacie navrhol liecbu mam schvalene uz Lucky len cakam na termin nastupu, , ,
Ahoj Gabriela ja nastupujem 18. 7 do Lucok dnes mi prisli papiere… a tiez sa uz tesim…
Nemáš sa čoho báť, ak to treba, dať si to spraviť. Ja som po operácii mesiac a už po pár dňoch som bola fit. Bolestivé sú akurát prvé hodiny po operácii, kým ti dajú infúzie proti bolesti. Bola som v nemocnici v Partizánskom a celý personál je tam je tam super.
Nemáš sa čoho báť, ak to treba, dať si to spraviť. Ja som po operácii mesiac a už po pár dňoch som bola fit. Bolestivé sú akurát prvé hodiny po operácii, kým ti dajú infúzie proti bolesti. Bola som v nemocnici v Partizánskom a celý personál je tam je tam super.
Nechod na operaciu, lieč sa, chcem ti dobre, lebo dopadneš ako ja, po vybratí matenice vaječníky atrofuju, stracaju krvné zasobenie, po 30 ešte môžu dačo vydržať, po40 riskuješ okamžitý prechod, povedala mi to lekárka po funuse, ked som si to dala vybrať…
Nerad tu ženám hluposti, pokial nemaju rakovinu nech si nič nedaju brať, v zahraniči to už nerobia, chceš z nich urobiť predčasné stareny bez orgazmu v mladom veku odkazané na umele hormony, bez ktorých riskuju, že dostanu osteoporozu, ked ty si v keli, nebud zlomyselná a nerad to druhým…
Ahoj Martina, diky za tvoj názor a skúsenosti, asi sme podstúpili rovnaké predoperačné vyšetrenia a som aj rada lebo všetky boli s dobrým výsledkom a tak som išla na operáciu spokojnejšia. Mám už po operácii v MT, nakoniec mi vaječníky ponechali pretože usúdili že nie je potrebné ich odstrániť. Operácia aj ked trvala dosť dlho a po nej som sa cítila hrozne, dopadla dobre. Celý personál lekárov aj sestričiek bol úžasný a starali sa o nás naozaj ukážkovo za čo im patrí moje veľké dakujem. Dostávala som antibiotiká, infúzie, všetko čo som potrebovala. Rana sa pekne hojí, brucho pobolieva tak pooperačne a tak som na moje prekvapenie bola na č deň prepustená do domácej liečby. Teraz čakám na výsledky ktoré by mali byť o 10 dní a verím že budú dobré a mňa po minimálne mesačnom oddychu = PN -tak mi bolo naordinované bude čakať zase normálny a šťastný život s mojou úžasnou rodinkou a priateľmi. Držím všetkým ženám ktoré to ešte len majú pred sebou palce a prajem im krásne dni
Bola som na hysterektomii v manobloku v Prešove. Perfektná starostlivosť, lekári, personál
Zdravím Gabika,
Ja som bola operovaná 25. 2. 2013 mam vyoperovanu maternicu aj vaječniky. Cely jul 2013 som bola v kupeloch, v Lučkoch. Je tam fantasticky. Taky super relax a oddých. Užite si ho plnými duškami.
Ak by ste sa chceli niečo opytať môžete ma kontaktovať. s pozdravom daniela
Bola som na kontrole na onkogynekologii po 3 mesiacoch po operaci. Som šťastna, lebo to vyzera, ze rakoviny som sa úplné zbavila a som zdravá. Zaroven som vsak trochu sklamana, lebo ma lekari neposielaju na liecenie, vraj naco, ved som zdravá… Skutocne na to nemám nárok po onkologickej diagnóze, to sa mi nezdá…
Bola som na kontrole na onkogynekologii po 3 mesiacoch po operaci. Som šťastna, lebo to vyzera, ze rakoviny som sa úplné zbavila a som zdravá. Zaroven som vsak trochu sklamana, lebo ma lekari neposielaju na liecenie, vraj naco, ved som zdravá… Skutocne na to nemám nárok po onkologickej diagnóze, to sa mi nezdá…
Ahoj aj ja som po operacii mala som rakovinu maternice vybrali co bolo zle a hned po dvoch mesiacoch od operacie ked som sa citila dobre mi lekar odporucil kupele sam… tesim sa lebo o dva tyzdne nastupujem do Lucok…
Nadobudla som pocit, akoby niektori lekari bolí motivováni zdravotnymi poistovnami, aby vypisovali co najmenej navrhov na liecenie. Ja som bola az doteraz celkom zdravá a nezneuzivala som zdravotny systém. Mam 54 rokov a doteraz som v kupeloch
nikdy nebola, preto ma teraz trochu mrzi, ako ma lekari zrušili. Ale prezijem to, len to trochu pocitujem ako krivdu…
Lubica ja mam 39 rokova zdravotnu poistovnu Union vsetko domesiaca vybavene… skus u svojho gynekologa ziadat kupele… ja soms tym vibec nemala problem ako som pisala moj gynekolog mi ich sam navrhol tiez som nikdy nebola v kupeloch a malo kedy chora som bola… drzim prsty nech vam tie kupele vyjdu… ja sa uz pomaly balim a operovali ma 17. 2…
Lubica ja mam 39 rokova zdravotnu poistovnu Union vsetko domesiaca vybavene… skus u svojho gynekologa ziadat kupele… ja soms tym vibec nemala problem ako som pisala moj gynekolog mi ich sam navrhol tiez som nikdy nebola v kupeloch a malo kedy chora som bola… drzim prsty nech vam tie kupele vyjdu… ja sa uz pomaly balim a operovali ma 17. 2…