Ďakujem všetkým veľmi pekne za reakcie.
Už ubehol nejaký čas, a u mňa nastala jediná zmena tj. neberiem už duphaston ale norethisteron… žiaľ, nezabral. 24 dňové krvácanie, dva dni “pauza”, potom zase 7 dní, 5 dní pauza a teraz krvácam zas. Ešte mám pred sebou jednu 20dňovú kúru a keď ani tá nezaberie, začnem s HAK. Rozhodne však cca o dva týždne skočím za lekárkou, možno mi dá rovno antikoncepciu.
Pravdupovediac, už neverím, že zaberie : (
Dobrý deň Andrea, mám tiež problémy s maternicou, v strdu idem ku gynekológovi. Chcela by som Vás poprosiť o kontakt na toho úžasného človeka, ktorého spomínate vo Vašom príspevku. Ďakujem. Zuzka
Zdravim Vas, moja mamina ma tiez problem s maternicou. Mohla by som dostat kontakt na cloveka, ktory by jej vedel pomoct? luptakova.michaela@gmail.com. Velmi pekne dakujem.
Dnes som sa vratila z presovskej nemocnice z monobloku, Vyberali mi maternicu a jeden vajecnik. myslela som si ze to bude horsie, ale celkom v pohode. doktori v pohode, sestricky zlate, urcite sa toho netreba bat.
Dobry vecer citam tu na nete rozne pribehy o gynekologic. problemoch tykaju sa aj mna mam 42rokov a mam sa pripravit na operaciu koli myomu vo vnutri maternice mi ju chce dat moj lekar vyoperovat, preto sa obraciam na vas s prosbou o pomoc poprosila by som vas o kontakt toho uzasneho cloveka ktoreho ste tu spominali. dakujem s pozdravom kovacova
Ahoj Andrea,
prosim ta ak budes taka dobra chcem ta poziadat o zaslanie toho kontaktu. Dakujem
Email: andrea.cichova@gmail.com
Andrea
Dobrý deň, mam silne bolesti v podbrusku ráno na Silvestra som išla k doktorovi, ktorý mi našiel 10 cm tumor na maternici, chcela by som poprosiť číslo na toho pána či by mi nevedel pomôcť. Veľmi pekne Ďakujem
Dobrý deň, mam silne bolesti v podbrusku ráno na Silvestra som išla k doktorovi, ktorý mi našiel 10 cm tumor na maternici, chcela by som poprosiť číslo na toho pána či by mi nevedel pomôcť. Veľmi pekne Ďakujem
Dobrý deň, smiem sa spýtať, nevšimli ste si to skoršie? Priblížne taký velký tumor som mala aj ja, lenže bolesti som nemala.
Dobry den mohli by ste mi poslat ten kontakt na tu pani prosi na email heliena@centrum.sk
Pavúčik: veľmi ďakujem za tento príspevok, hoci už spred vyše 2 rokov, ktorým ste vniesli optimizmus do tohto fóra, kde čítam len o negatívnych stránkach hysterektómie. Ja mám veľký 9, 3 cm myóm, ktorý mi tlačí na maternicu a musia mi ho aj s ňou vybrať. Už som oľutovala, že som si čítala tieto príspevky, ale v tomto som sa konečne našla, lebo ja som optimistický a aktívny človek, a teším sa, že to bude ako u Vás, Pavúčik, že ma čaká ešte plnohodnotný život aj s dobrým sexom. Ako je to u Vás s odstupom času, stále nezmenené? Ďakujem ešte raz, aj za odpoveď!
Mozem poprosit aj ja o kontakt? Dakujeme
Mozem poprosit o ten kontakt, mam podobne problemy. Dakujem
Nechajte na seba mail, alebo napíšte na môj mail.
Možem poprosit o kontakt mám podobné problémy ako väčšina žien trochu mi to komplikujú ešte iné zdravotné problémy. ďakujem
Poprosím Vás o kontakt na toho pána. Ďakujem
Dobrý deň pani Andrea, ak je možné, pošlite mi prosím kontakt na pána ktorý dokáže pomáhať ženám s gynekologickými problémami. Mám 56 rokov, obdobie klimaktéria, menzes som v roku 2014 nemala už asi 6 mesiacov, tento rok mám zrazu občasné špinenie, 3-4 týždne nič potom mierne špinenie ( krvácanie ) a aj to nie po celý deň ale väčšinou iba v ranných hodinách, alebo zasa poobede, večer znovu nič ani v noci. Inak mám 1 myom a pred 10 rokmi mi robili kyretáž a mala som polyp. Potom bolo všetko v poriadku. Kvôli terajšiemu špineniu by som chcela toho pána kontaktovať. Snáď by mi poradil čo sa dá robiť.
Za vašu ochotu vopred ďakujem. S pozdravom Darina
Ahojte milé žienky, mala som tento istý problém a hoci som zdravotná setra, snažím sa vždy ten môj problém vyriešiť najprv alternatívne a možno aj s ohĺadom na duchovnú príčinu ochorenia, pretoźe to je žiaľ základný spúšťač každého ochorenia, ći si to chceme priznať alebo nie. Mne veľmi toto pochopenie pomohlo a verím že som si maternicu zachránila. Užívala som aj tinktúrky od Mgr Podhornej a bola som pri úžasnom pánovi, ktorý mi pomohol bioenergiou už na druhý raz. Držím vám všetkým palčeky aby ste si aj vy rýchlo našli cestu k svojmu uzdraveniu.
Kam ísť v súčastnosti na liečenie po hysterectomii
Ako sa prejavuje tromboza