Vyoperovanie maternice

Prosim kontakt dakujem

Prosim, ak je to mozne, kontakt na sestricku Mirku, ktora sa liecila produktmi p. Podhornej a pana liecitela. Dakujem.
Maria

Můžem poprosit kontakt na toho pana aj ja kvoli podobným problémom. Dakujem mimkatom@centrum.sk

Dobrý deň, obraciam sa tiež na pani Andreu, ktorej príspevok je z 19. 08. 2014 a bola by som vďačná o sprostredkovanie kontaktu, ktorý by mi pomohol vyhnúť sa operácii maternice. Srdečne zdravím. Dana (danadana1208@gamil.com)

Mirka môžem poprosiť o ten kontakt s tým pánom, prosím poslať na mail, ďakujem

Ahoj Dagmar, nemohla by si mi prosim napisat o aku nemocnicu islo? moja mamina totiz ide na hysteryektomiu a lekari v PD jej odporucili trenciansku nemocnicu, vraj oni s nou maju dobre skusenosti.

Dobrý deň pani Mirka, veľmi ma zaujal Váš príspevok a vidím, že nie som sama, kto Vás prosí o kontakt na Mgr. Podhornú a na toho pána, ktorý pomáha s bio energiou. Prosím pošlite mi kontakt na e-mail. Ďakujem a prajem všetko dobré a hlavne veľa zdravia Alena

Dobrý deň, pani sestrička Mirka,
prosím Vás o informáciu - kontakt na liečiteľa, ktorý Vám pomohol. Chcem sa vyhnuť operácii / odstráneniu maternice. Kontakt a inzerát na produkty p. Podhornej som našla v časopise Regenerace.
Ďakujem za odpoveď.
Mária

Dobrý den. tiež mi hrozí vyoperovanie celej maternice, nachádza sa v nej myom asi 4 cm velky, zaujal ma váš príspevok Andrejka možem poprosiť o kontakt na toho pána čo by mi vedel pomocť? V čom spočíva jeho pomoc, je to lekár, akou formou pomáha liečiť? Ďakujem Jana

Dobry den prosim vas cez krcok maternice mi z maternice prerastal tumor ktory ked mi vybrali zistili ze je zhubny, high grade endocervikalny adenokarcinom, NOS, zle diferencovany G3, TZ a prilahla cast exocervixu i indocervixu, zaver nizkodiferencovany karcinom (skor adeno) IhcH cytokeratiny M903, cK5 / 6, CK8 / 18 + v cca 30-40per. nadorovych buniek, EMA+, p16+ silna pozitiva v celom rozsahu tumoru, Ki67 proliferacna aktivita, vysoka, PLAP nejednoznacnapozitiva skor negat. ostatne pouzite markery neg. (inhibin, SMA, EBV, p63, dezmin, HCg, tento nador mi vybrali Amputatio portionis vaginaliscervicutery, curretage canali cervicis uteri, plastika sec, Sturmdorf Palmrich, HSK+ablatio stopky myomu+curretage fractionalis, vo vysledku okrem zhubneho ochorenia bolo aj Okraje:endocervikalny okraj bez nadorovej infiltracie, exocervikalny okrajbez nadorovej infiltracie, dlazdicovy epitel s parakeratozou, bez dysplatickych zmien, ostatny nalez v makroskpicky popisanom samostatnom fragmente tkaniva nachadzame struktury endometria so zlazami proliferacneho typu s prilahlim myometrom bez nadorovej infiltracie, Kyret cavi utery v kompletne spracovanom a zrezanom materialy nachadzame fragmenty endocervikalnej a isthmickej sliznice bezznamok infiltracie vyssie popisanom materialy a to iste j Kyret CKCK, , po vysetreniach mam krv uplne v poriadku, , na MR v rimavskej sobote zaver:bez znamok rezidua tumoroznehoinfiltratu v oblasti cervixu, bez znamok infiltracie okolia, cystalavy adnex, male mnozstvo tekutiny v douglasovom priestore, LU nezvacsene, chcem sa opyta 26. 3. mivyberali ten nador, vcera mi robili MR a vysledok negatyvny, je mozne ze mi to zmyzlo a po odstraneni nadoru uz tam nic nerastie? mozem si odlozit odstranenie maternice o 3 mesiace? chceli by sme este dieta, ak aj nie maternicu si nechcem nechat vziat v pripade ze by som mala zle vysledky neskor samozrejme pod noz. dakujem

Dobry mňa čaka to iste teraz v utorok trocha sa bojim vaječniky mi nechaju tiež mam 37 neboli to? po operacii a ako dlho budem v nemocnici? Dakujem

To znamena že menštruaciu budem mat dalej?

Never pokial lekary odporucaju a sa a zhodnu pre operaciu nit co riesit moze sa to zvrtnut a bude vsetko zasiahnute aj to co bolo zdrave poznala som jednu zenu 38 nepocuvala dala sa na duchovnu stranku nechodila k lekarom a pred rokom zomrela.

Dievčence poraďte mi prosím. Pri radioterapii mi spálilo 4O cm hrubého čreva. Máte skúsenosti ako to dať do poriadku, stravou, hladovkou, bylinkami, aby som to nemusela dať operatívne odstraniť?

Ja som mesiac po operacii maternice, mala som rakovinu krcka maternice a pichala som si fragmin 5000 este mesiac, spolu 30 injekcii

Ako vas operovalilaparoskopicky alebo cez brusnu dutinu co je lepsie dakujem ahoj.

Aky pavúčik nerozumiem dakujem

Poprosila, by som o kontakt na toho úžasného pána, som 58 ročná a má isť na operáciu maternice veľmi sa bojím ďakujem

Ahojte. Chcem reagovať na Vaše príspevky. Prvého apríla som absolvovala histerektómiu maternice mám rez v podbrušku mala som dlhodobé bolesti v podbrušku a mala som 6 miomov zrastených v maternici, ktoré sa nedali odstrániť inak ako odstránením maternice. Maternica mi vďaka tomu rástla a mala som ju ako v 6 mesiaci tehotenstva som už pol roka po operácii a tie bolesti v podbrušku mám stále. Viete mi poradiť nejaké sedacie kupele, ktoré by mi pomohli snáď zahojiť ranu ak tie bolesti sú z toho… inak sex je celkom OK tak sa nebojte myslím, že nejaký vplyv to nemá samozrejme nesmie ma nič bolieť… odpíšte mi ak mi viete poradiť nejaku kuru starých mám… ďakujem Bea

Ahoj rita. moj gynekoklog mi dnes odporucal hysterektomiu kvoli myonu ktory rastie aj ked som pouzivala hormonalnu liecbu pocas 4 rokov. kedze zijem a pracujem v zahranici operaciu podstupim tam aj ked sa neviem rozhodnut a hlavne sa dost bojim. poslednych niekolko mesiacov my myom zneprijemnuje aj sexualny zivot. mam 45 rokov… dakujem za odpoved a prajem pekny den